modefotografie  / reclamefotografie / portretfotografie / productfotografie / retouche

FOTOGRAFIE

What I like about photography, is that it captures a moment that's gone forever, impossible to reproduce. – Karl Lagerfeld

Iedereen kan een foto nemen. Maar daarmee het juiste beeld creëren is een heel andere zaak. Bij Ferm hebben we creatives die gepassioneerd bezig zijn met uiteenlopende aspecten van de fotografie.

Zo bieden we enerzijds de klassieke fotografische oplossingen aan zoals portretfotografie of productfotografie, waarbij we met behulp van de geschikte studio-opstelling zorgen voor een professioneel resultaat. Anderzijds zijn we bij Ferm creatives ook bezig met de meer geënscèneerde kant van de fotografie. Zo is onze modefotografie het resultaat van een grondige conceptuele denkoefening, locationhunting en een vergaande postproductie in digitale beeldbewerking.

Of u nu op zoek bent naar een mooie foto van uw communicant of een professionele fotoshoot van uw (nieuw) product, bij Ferm bent u aan het juiste adres.

Ons volledige aanbod kunt u ook hier binnenkort terugvinden, en is momenteel reeds te bekijken op onze facebookpagina.

contacteer ons

Kunnen de diensten van Ferm je bekoren en had je graag extra informatie over onze diensten of een geheel vrijblijvende prijsofferte? Contacteer ons dan via:


info@fermcreatives.be

Ferm Creatives HQ

Schomstraat 29, 2600 Berchem


T: +32 486 73 85 67

FERM HQ

Ferm Photostudios

Groenstraat 126, 2440 Geel

FERM PHOTOSTUDIOS

© Fermcreatives, 2013